23.07.2007

23. juli 2007

Forferdelig ruskevær i dag. Men vi gjennomførte den planlagte turen over Brooklyn Bridge. Fantastisk bro, men vinden og regnet lagde hakkemat av paraplyene. Og vi ble våte til skinnet. Faktisk så våte at vi måtte kjøpe litt klær i Brooklyn. Vi fikk gått litt rundt i gatene innimellom regnbygene, men satte etterhvert kursen tilbake til hotellet. Dette blir vår siste hele dag i New York. I morgen skal vi hente leiebil klokken 13, og da kjører vi nordover, på vei mot New Hampshire.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og hå, titter litt innom da vet du. Videresendte lenken til Grethe-Lill, som også var nysgjerrig. God biltur (nord?-)over. Hilsen Olav

Anonym sa...

Hei på dere!
Artig å lese i bloggen og skal følge litt med. Håper dere år en fin tur til New Hampshire. Dere kjører kanskje gjennom Connecticut...der var jeg au-pair for maaange år siden.
Hilsen Grethe-Lill

John Erik sa...

Det er bare å titte innom, og selvfølgelig videreformidle adressen til alle som måtte være interessert. Og visst har vi kjørt gjennom Connecticut. I tillegg til Rhode Island og Massachusetts. 4 stater på én dag, det er ikke dårlig, vel?