21.07.2007

18. juli 2007

Endelig er vi framme i New York, vel installert på Hotel Belleclaire som ligger i 250 W 177th Street (Upper West Side). Det har vært en fryktelig lang dag og en fryktelig lang flytur, med mellomlanding i Paris. Litt soving på flyet er det vel blitt, men ikke særlig mye. Vemund er førstemann i seng nå i kveld, klokken 19.50 lokal tid. Men den norske klokka han har i kroppen viser 01.50. Han våkner vel frisk og uthvilt klokka 04… Vetle og Selma følger hakk i hæl, så får vi se hvor lenge vi voksne holder ut.

Etter at vi var på plass på hotellet, tok vi oss en liten rusletur bort til Central Park, som ikke ligger så langt unna. Der var det ganske mye folk. I det hele tatt er det mye folk i denne byen, og mye biler. I parken så vi masse fugler og ekorn. Og joggere. Vi tror også vi så plassen der Simon og Garfunkel holdt sin konsert for en del år siden.

Været var litt overraskende. Ikke så varmt, egentlig. Ligger vel på noe rundt 24 grader. Men fryktelig fuktig, og tidvis litt yr og småregn. Overskyet. Kan bli en klam fornøyelse å rusle rundt her, ser det ut til. Planen for morgendagen er ikke helt klar, men mye tyder på at vi får en tidlig start… Mulig vi prøver å ordne en båttur rundt Manhattan, med stopp innom Frihetsgudinnen.

Trodde det skulle være åpent trådløst nett på dette hotellet, men det koster 10 dollar pr dag. Dermed får vi se hvor ofte jeg får oppdatert bloggen. Mulig jeg sparer opp og tar en runde siste dagen før vi reiser videre til New Hampshire. Så da får dere bare vente i spenning.

Ingen kommentarer: