04.08.2007

3. august 2007

Rimelig sløv dag i Houston. Det er varmt og fuktig, men ikke så ille som det kan være, får vi høre. Kjørt litt rundt, barna har badet en del i bassenget. Lunsj på Madeleine, litt rundt i butikker.

Hjemme igjen ble det litt mer sløving, før verten og jeg tok oss en tur ut. Endte på en bar, med god stemning og godt øl. Resten av familien satt hjemme og spiste etter sigende en herlig TexMex-middag.

Alt er klart for helgeturen, som går til Austin og San Antonio, med en overnatting på hvert sted. Hjemme igjen på mandag, og vet ikke helt om jeg får rapportert i mellomtiden.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Heia!
Her kommer en liten hilsen fra en ivrig leser i Tromsø! Så artig å lese hva dere har gjort og hvor dere har vært. Jeg er imponert over hvor oppdatert bloggen er! Håper små og store har det fint, og at vi snakkes veldig snart når dere er tilbake. Sender også en bursdagsklem på forskudd til skribenten J-E sjøl:) God ferie videre!
Klem til alle fra Marianne

John Erik sa...

Takk for hilsen. Godt å vite at jeg har lesere i hele det vidstrakte Norge. Og takk for lykkeønskninger. Da var det overstått.