03.08.2007

1. august 2007

Siste dag ved Lake Winnipesaukee. Vi startet dagen med frokost på Little Jimmy’z i Farmington. Pannekaker og omeletter og ristet brød til den store gullmedalje. En skikkelig frokostbule. Så var det tilbake til hytta for å ta noen siste turer på vannski og tube, hive i seg litt mat og pakke bilen.

Det bør kanskje sies noen ord om denne ”hytta” vi nå har bebodd i en uke. Den er vel heller hva i alle fall jeg ville kalle et ganske så romslig hus. Tre meter fra vannet, med brygge og ”carport” til båten. ”Hytta” har to etasjer og hadde ingen problemer med å gi god plass til to familier. Ellers er hytta utstyrt med alt man kunne ønske seg (dog ingen mobildekning og ikke trådløst nett).

Etter noen rørende avskjedsscener var vi atter på vei, denne gangen sørover, med kurs for Greenwich og Stamford, der vi hadde bestilt rom på Motel Super 8. Vi kjørte nokså direkte, og fant motellet som ved magi, helt uten kart eller veibeskrivelser. Et nokså ”seedy” overnattingssted, men rimelig. Middag tok vi på en Subway i nabolaget.

Ingen kommentarer: